COM ENTRAR A LA VIDA ADULTA SENSE DESIL·LUSIÓ: “PER UN TEMPS FIX” PER SAMANTHA BAILLY.

La Guia de supervivència empresarial per a joves llicenciats de Samantha Bailly o la novel·la 2.0, À durée déterminée, revela les adversitats d’una primera feina en què el salari estranya vegada és igual als sacrificis completats. Història.

¡Pyxis! Una companyia creativa, agosarat i dinàmica, pilar del mercat del diversió. El somni de tot jove graduat, almenys a la àrea.

 

 

 

És una corda fluixa. Si aconsegueix sostenir l’estabilitat, el seu lloc en Pyxis estarà assegurat. Per descomptat, ha de lidiar amb els seus amors en guaret, els seus amics que lluiten, i la manca d’acompanyament familiar; però està decidida a dur a terme situació el seu somni.

Per Samuel, el CDD va ser un incident. Destruït per la depressió abans de poder finalitzar la seva proposició, va sol·licitar un treball en Pyxis, el que almenys li permetria deixar d’estar a la gatzoneta amb la seva germana. Sorprès per ser elegit, va fer un pas vacil·lant en aquesta nova direcció.

 

Ella sap el que intenteu dur a terme. No posseeix ni iniciativa. D’un radical a l’altre, es dibuixa el retrat de la Generació I, per a qui tot es veu ser per un temps fix.

SAMANTHA BAILLY I LA GENERA

 

CIÓ I.
A primera vista, el llibre em va causar una molt mala impressió.el podeu trobar aquí. Per una acceptable raó, la seva tapadora. Sent veritablement molt sensible a l’aspecte d’un llibre, si deixa alguna cosa a desitjar, la meva lectura pot arruïnar-se. No tinc res en oposició a l’edició d’imatges, però quan el resultat es es veu el rètol de la pel·lícula The Spanish Inn …. me’n vaig amb un enorme a priori! Odiava aquesta pel·lícula, així que el bis em deixa amb un gust amarg i no és un òptim presagi.

Un cop passades les primeres pàgines, he d’admetre que els meus temors han disminuït. Si la composició de la novel·la és estranya, el fons es veu sincer. Construïda des dels intercanvis d’Ofelia i els seus col·legues a la intranet de Pyxis, la novel·la atorga la desagradable impressió de llegir les pàgines impreses d’una conversa de Messenger. Potser formi part de la famosa Generació I, però em va semblar molt pesada.

Oportunament, el tema bàsic – el primer treball i els primers passos en la companyia – ve a socórrer el formulari. Com a guia per a la supervivència en àmbits hostils, À durée déterminée està destinada als joves que pròximament seran impulsats dins la planeta de la feina. El seu llibre és un increïble testimoni del que els joves estan passant avui en dia quan s’integren a la força laboral.

Més que una novel·la, À durée déterminée podria ser un article de fons en les columnes d’un diari, que es titula en negreta ON ESTARÀ EL MÓN? o SÓN EL NOSTRE FUTUR I PROTECTORA …. Per meditar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *