¿Què és un consultor SAP?
Un consultor SAP és l’especialista en l’empresa que es carrega de configurar el sistema SAP per millorar tots els processos de l’organització, podent estar especialitzat en diferents àrees.

Per arribar a ser un Consultor SAP és necessari una bona formació amb un Curso Consultor SAP com els oferits per Elearning Digital en qualsevol dels mòduls SAP elegits.

Podeu elegir alguna de les següents àrees:

  • Curso Consultor SAP Finanzas
  • Curso Consultor SAP Logística
  • Curso Consultor SAP Ingeniería
  • Curso Consultor SAP RRHH
  • Curso Consultor ABAP
  • Etc.

Què és SAP?
El Sistema SAP o “Systems, Applications, Products in Data Processing”, és un sistema informàtic que permet a les empreses administrar els seus recursos humans, financers-contables, productius, logístics i més, les principals empreses del món que utilitzen SAP per gestionar una manera de sortir totes les fases dels seus models de negoci.

El nombre prové d’una empresa multinacional alemanya fundada el 1972 per antics empleats d’IBM. Des de llavors, en nombre d’aquesta companyia coneguda mundialment, els serveis de SAP o ‘Systems, Applications, Products in Data Processing’ funcionen pràcticament en tots els àmbits de l’administració empresarial.

Aprendre SAP és una garantia professional amb un Curso Consultor SAP.

SAP S / 4 HANA la nova versió de SAP
SAP S / 4HANA és una nova generació de SAP Business Suite que caracteritza per la simplificació, l’augment massiu en l’eficàcia i característiques atractives com a opcions de planificació i simulació en diverses transaccions convencionals.

En tot el món, SAP S / 4HANA es converteix ràpidament en el sistema ERP més exitoso. S / 4 HANA és la cuarta suite ERP desenvolupada per SAP. Durant més de quatre dècades, el programari de planificació de recursos empresarials (ERP) ha estat el nucli de SAP.

Elearning Digital ofereix tota la formació amb els cursos SAP S / 4 Hana

¿Per què estudiar un Curso Consultor SAP?
Els socis de SAP generaran 600.000 empleos en els pròxims quatre anys. Un nou model d’impacte econòmic d’International Data Group Inc. (IDC), firma d’investigació en el mercat de tecnologies de la informació, pronòstica que l’ocupació en l’ecosistema de socis de la multinacional tecnològica SAP augmentarà fins a 1,6 milions de treballadors el 2024, el que suposo 600.000 professionals més que el milió contabilitzat el 2020. És per tot això que és molt recomanable realitzar-ho en CURSO SAP S / 4 HANA

Salari Consultor SAP
Els treballs amb SAP estan pagats per encima dels mitjans ja que son puestos molt demandats i especialitzats.

Puesto que SAP es el programa líder mundial los usan las principales multinacionales y por tanto son Compañías que ofrecen un SALARIO SAP más alto.

Lògicament com els perfils SAP són molt variats, els rangs de sueldos SAP per perfils es detallen en les seccions següents:

El Usuario SAP que és el nivell més baix en l’escala de perfils SAP i el seu rol és:

USUARIO SAP: Un usuari SAP és el nivell mínim o més bàsic, necessita tenir un coneixement per a les seves funcions diàries dins d’un departament financer, logístic, RRHH, etc.

SALARI SAP USUARI APROXIMAT 18.000-24.000 EUROS / AÑO

PUESTOS: Administratiu amb SAP, Administratiu Logístic, Contable SAP, Tècnic de RRHH, Administratiu de Producció, etc.

El SUPERUSUARIO SAP o SAP KEYUSER és un superusuari SAP que ja té un coneixement més elevat de SAP i que es tracta de la figura de Consultoria. Normalment a més de conèixer el dia al dia com a usuari donant suport als seus companys, formant al resto d’usuaris, probant funcionalitats noves, creant informes, etc.

SALARI SAP SUPERUSUARI APROXIMAT 20.000-26.000 EUROS / AÑO

PUESTOS: Keyuser SAP Finanzas, Keyuser SAP Logística, Keyuser SAP Logística, KeyUser SAP RRHH, etc.

Un CONSULTOR SAP JUNIOR ya es un experto en SAP con una formación en algún Master SAP de Consultoría y que no tiene experiencia y por tanto empieza en el mundo de la Consultoría.

El Consultor SAP pot ser intern en una gran empresa o extern en alguna Consultoria Tecnològica.

És un consultor SAP que s’experta en el mòdul / s corresponent i que és el màxim responsable de dit mòdul o àrea SAP dins de la seva empresa.

Conèixer el mòdul SAP en la seva totalitat segons el finançament-Controlling-Compras-Ventas-RRHH, etc.

Disponible d’un Consultor Interno SAP en una Empresa és de gran valor ja que es poden optimitzar processos i es pot estalviar molt diners a una companyia en optimitzacions de processos SAP i en evitar recórrer a Consultors Externs quines factures son molt elevades

Consultor Externo SAP: Forma part de les consultores tecnològiques i participen en projectes d’implantació, manteniment, etc.

Dentro de la Consultoras comença la carrera professional com a Consultor Junior, després de diversos anys passa a Consultor Senior, Posteriorment com a Cap de Projecte.

SALARIO CONSULTOR SAP JUNIOR APROXIMADO 24.000-30.000 EUROS / AÑO

PUESTOS: Consultor SAP Junior FI, Consultor SAP Junior CO, Consultor SAP Junior MM, Consultor SAP Junior SD, Consultor SAP Junior HCM, Consultor SAP Junior Successfactors, Consultor SAP Junior PP, Consultor SAP Junior PM, Consultor SAP Junior TRM, Consultor SAP Junior ABAP, etc.

EL CONSULTOR SAP SENIOR ja compte amb diversos anys d’experiència i després de començar com Junior ja adquireixo responsabilitats majors i remuneració.

A més de tenir un bon coneixement SAP i formació ja té l’experiència de projectes interns o externs amb el que la Empresa li otorga un rol superior.

En aquest perfil ja es té compte amb alguna persona a cargo com son consultors juniors.

CONSULTOR SALARI SAP SENIOR APROXIMAT 30.000-50.000 EUROS / AÑO

PUESTOS: Consultor SAP Senior FI, Consultor SAP Senior CO, Consultor SAP Senior MM, Consultor SAP Senior SD, Consultor SAP Senior HCM, Consultor SAP Senior Successfactors, Consultor SAP Senior PP, Consultor SAP Senior PM, Consultor SAP Senior TRM, Consultor SAP Senior ABAP, etc.

En Resumen: format amb un Curso Consultor SAP otorga multitud de possibilitats en el món professional i Elearning Digital ofereix tots els mòduls SAP per a la formació com a Consultor Sap S / 4 Hana.

A la web www.sapeconomico.com es localitza tot el catàleg de Master SAP i Cursos SAP Certificats per a totes les àrees.