LOOM, la filial d’espais de treball flexible de MERLIN Properties, aposta pels Ecosistemes d’Aprendizaje Ilimitado y lo hace de la mano de ODILO, la companyia B2B comprometida amb transformar radicalment el sector de l’educació i la formació a nivell mundial.

A partir d’ara tots els usuaris de LOOM tindrà accés il·limitat a la plataforma d’aprenentatge LOOM Learning desenvolupat per ODILO, que compte amb més de 3 milions de títols de contingut educatiu, en tots els formats i en diferents idiomes, a què podrem accedir de forma en línia i fora de línia des de fins a 6 dispositius diferents.

“El món del treball està en un moment de transformació important, però també la nostra forma d’aprendre i adaptar les nostres competències i hàbits als nous entorns i espais professionals. Las personas debemos acostumbrarnos a estar en un proceso constante de renovación personal y ser capaces de adquirir nuevas habilidades de forma permanente. En els nostres espais LOOM fomenta el creixement personal i professional constant, per a que cada persona pugui desenvolupar el seu màxim potencial ”, senyala Fernando Ramírez, director de LOOM.

LOOM Learning neix com un ecosistema d’aprenentatge il·limitat dissenyat a mesura per a la comunitat LOOM. A través d’aquesta plataforma digital els usuaris podran aprendre el que volen, quan volen i on volen. Des de continguts d’Emprendiment, Business Essentials, Cultura i Art, Desenvolupament Personal, Marketing, Ventas … fins a accedir a continguts infantils per a compartiments amb els més petits de la casa. Todo ello gracias a los més de 6.000 proveïdors de contingut amb els que compte ODILO en tot el món. De forma addicional, els professionals poden enviar sugerències de títols que volen gaudir per a què s’afegeixin a la plataforma.

LOOM Learning ofereix una experiència personalitzada gràcies a l’ús de la Intel·ligència Artificial, que assegura que els professionals rebin recomanacions de contingut ajustat a les seves preferències. Però això no és tot, els usuaris de LOOM podran realitzar les experiències d’aprenentatge dissenyades per ODILO, pel seu compte ja el seu ritme en equip, Camins d’aprenentatge, Camins de descobriment i Clubs d’aprenentatge oberts.

Aquesta col·laboració entre LOOM Y ODILO és en solitari un exemple més de l’aposta de l’EdTech espanyola ODILO per facilitar l’accés de les organitzacions a l’aprenentatge il·limitat, fonamental per a que cada professional pugui ampliar els seus coneixements en qualsevol àrea. “És tota una satisfacció per a nosaltres col·laborar amb LOOM en la seva proposta pels Ecosistemes d’Aprenentatge Il·limitat”, explica Rodrigo Rodríguez, Conseller delegat de ODILO. “De esta forma, LOOM ampliará sus servicios a los profesionales que acuden a sus espacios de trabajo, ofreciéndoles la oportunidad de formar y alcanzar su máximo potencial”.

LOOM Learning se enmarca dentro del nuevo programa “LOOM Experience”, un paquet de serveis exclusius per a cuidar dels usuaris i que hauran de tenir sempre la millor experiència en els espais de treball LOOM. LOOM Experience inclou serveis premium que des d’una alimentació saludable, opcions d’exercici i ioga, cuidats amb diferents professionals de la salut, mobiliari ergonòmic, espais per a gossos i aprenentatge il·limitat a través de LOOM Learning, entre moltes altres iniciatives.