La prestigiosa gala de premis New York Summit Awards, organitzada per la Fundació ICL (Inspiring Committed Leaders), ja té lloc de celebració: portarà el cap el 19 de novembre a la ciutat de Marbella.

El New York Summit Awards s’ha convertit en els darrers anys en l’esdeveniment més rellevant d’habla hispana a la Ciutat de Nova York. Cada any, la gala premia a líders en totes les disciplines que estiguin impactant i canviant el món. Per a la seva cinquena edició, la gala decideix viajar i aterrizar a Espanya per escoger unes de les seves edicions especials, juntant al millor del món norteamericà, l’hispà i l’espanyol, i premiant a personalitats de primer nivell. El 2022 el NYS tornarà a la Gran Manzana.

Entre els premiats d’aquest any es troben personalitats com el periodista Vicente Vallés; el Departament de Bombers de la ciutat de Nova York; la ex secretaria del Tesoro Público del Gobierno de EEUU, Rosario Marín, o el grup musical Il Divo.

Marbella, a la Costa del Sol, és un entorn únic amb més de 320 dies de sol a l’any, amb 30 quilòmetres de costa i jocs i un bell entorn natural. Aquest any, el NYS tindrà lloc al Palau de Congressos i Exposicions de Marbella, un espai amb infraestructures modernes especialment dissenyades per a albergar convencions, exposicions i tot tipus d’esdeveniments, tant a nivell nacional com internacional.

La Fundació ICL, part del grup empresarial HAC Global, és una organització filantròpica registrada a la Ciutat de Nova York, que treballa per empoderar, elevar i donar una plataforma a la comunitat espanyola per tot el món. Trabaja en los ámbitos de cambio climático, educación para líderes, creando puentes entre el mundo empresarial y los retos sociales y en diferentes proyectos de ayuda humanitaria.

Per a més informació o entrades per a un esdeveniment que contindrà amb magnífiques actuacions musicals, visitarà el web oficial www.nysummit.org