La compañía Ms & Mr Language inaugurarà el proper mes d’octubre dues noves acadèmies d’idiomes. Y lo hace a Barcelona, ​​provincia de la que es originaria y a Madrid. Las nuevas aperturas, ambas puestas en marcha en régimen de franquicia, se ubicarán en Mollet del Vallés, Barcelona, ​​provincia en la que la compañía alcanza así los 12 centros, y Madrid, en el Barrio del Pilar.

Amb aquestes dues noves acadèmies, Ms & Mr Language alcanza los 13 centros, además de contar con otros tres en proceso de búsqueda de local, montaje y / o implantación.

La jove companyia catalana, que va començar recentment la seva expansió en franquícia després de l’èxit dels seus primers quatre centres propis, compte en l’actualitat amb nou unitats franquícies. El seu objectiu és concloure el 2021 amb un total de 20 noves reserves de franquícies, amb preferència per ciutats amb alt potencial de negoci com Barcelona, ​​Bilbao, Madrid, València, o Màlaga, entre altres.

Crece el interés entre los emprendedores por negocios relacionados con la formación en idiomas
La transformació que ha generat el covid en el terreny laboral està portant a molts empresaris i emprenedors a interessar per invertir en models de negoci que suposa una oportunitat i que operen en sectors d’alt creixement. “En concret, afirma Albert Camins, CEO i fundador de la companyia, la demanda d’informació per obrir una franquícia de formació s’ha multiplicat per dos des de fa un any, coincidint amb un mercat laboral més exigent, i una creixent tendència a les empreses contratar a professionals en funció de les seves capacitats, independentment de on vivin ”. De ahí, que el 90% dels alumnes dels Ms & Mr Language s’obtenen per aprendre anglès, i cada vegada marxen més demandat en l’idioma xinès o francès.

El perfil d’aquest nou emprenedor son, en més del 80% dels casos, persones amb empleos en altres sectors, amb una capacitat d’inversió que oscil·larà entre els 35.000 i els 40.000 €, amb edades compreses entre els 30 i els 50 anys que , o bé posar en marxa una franquícia per tenir una nova font d’ingressos, o deixar el seu treball actual per emprendre.

Un mètode propi i dirigit a una persona de qualsevol edat
En les seves acadèmies, Ms & Mr Language imparteixen les seves classes a persones de qualsevol rang d’edat, des de nens de preescolar, fins a professionals que necessiten algú d’aquests idiomes en el seu lloc de treball, passant per nens i joves. Gràcies a aquesta proposta, en el primer semestre de 2021, la companyia va incrementar el seu nombre de clients en un 73% davant a 2020, aconseguint els 1.300 alumnes.

Amb l’objectiu de donar resposta a les diferents necessitats d’un públic tan ampli, Ms & Mr Language compte amb un mètode de formació propi, denominat Learn & Enjoy, que ha demostrat que millora d’aquesta forma el domini d’un nou idioma tant a nivell escrit com a parlat.

En base a aquest sistema formatiu multinivel i en el que els alumnes reben una experiència d’aprenentatge gamnificada, la companyia ofereix cursos que van des de les primeres etapes de la vida, -el denominat Servei Especial guardes-, fins a l’edat adulta, passant per experiències inmersives per a alumnes en períodes vacacionals (Summer Camp, Christmas workshops o Weekcamp); i fins i tot ha llançat un servei Pick Up, que consisteix en que els mismes professors van a buscar als alumnes al seu col·legi i els portin a l’acadèmia, convertint-se en el joc en un joc en els que els alumnes gaudeixin i millorin el seu anglès, mentre los padres se despreocupan de este traslado.

La franquicia Ms & Mr Language es dirigeix ​​a emprenedors i inversors que busquen un model de negoci de reducció inversió -cercana a los 40.000 euros + IVA- per a una acadèmia amb cinc aules, una superfície mínima de 120 mt2 i ubicada a peu de carrer. Y la compañía estima el plazo de recuperación de la inversión en los dos años y el break even a los 4 meses. La companyia, compte a més amb acords amb alguna dels principals bancs nacionals que faciliten la financiació externa de la franquícia.

La companyia ofereix als possibles franquiciats un servei llau en mà per al que el franquiciado té la llista de la seva acadèmia en tan sols 30 dies, i compte amb el millor sistema tecnològic de control i gestió del negoci.