SEVASA Boards, divisió de SEVASA Technologics, llança al mercat la nova pizarra de vidre TeamMaker, la solució perfecta per al treball en equip.

Dissenyat per a ser funcional, versàtil i elegant, la pizarra té un estil minimalista, posant una superfície completament blanca, un blanc extra mate que assegura la màxima qualitat de l’escriptura amb un alt contraste blanc / negre i de la projecció d’imatges, ja que la superfície de la pizarra TeamMaker pot utilitzar tant com a superfície de projecció com a superfície d’escriptura.

Gràcies a la variada de tamaños, que van des del més petit 70 x 50 cm. al més gran 200 x 110 cm., aquesta és la pizarra perfecta per a colgar en qualsevol espai, oferint una àmplia gamma de possibilitats en quant a usos i ubicacions. Al no tenir marc i sobresalir solament 5 mm. de la paret el hacen ideal per a ser utilitzat en qualsevol espai, no solament realitzant les funcions de suport d’escriptura o projecció, sinó que donarà un toc elegant i distintiu a l’estància.

La superfície antirreflejant està fabricada per minimitzar els brillants i destells, oferint una visió més relajada i limpia, disminuint la doble imatge, el deslumbramiento, el ruït visual i en definitiva, la fatiga ocular. El vidri especial del TeamMaker està estructurat per a la projecció d’imatges en alta definició sobre la pizarra, nítida, sense reflexos ni deslumbramientos produïts pels focus del projector o la il·luminació ambiental.

També és magnètica, el que permet deixar notes o ajudar-se d’altres elements que es necessiten per a presentacions o treballs col·laboratius. És perfecte per a projectes en oficines, aules d’educació, per ajudar en la coordinació d’equips en hospitals, hotels, habitatges o bé al detall. Su composición de doble vidrio laminado la convierten en el más segura del mercado, le confiere gran resistencia y máxima seguridad, sin desprendimientos en caso de rotura (los trozos se mantienen unidos en la pizarra pudiendo seguir usándola hasta sustituirla) lo que la convierte en una. pizarra completament segura per al seu ús en col·lectius tan exigents com a guarderies, col·legis o centres educatius.

TeamMaker és una pizarra fabricada amb el vidri de SEVASA Technologics, un vidre que es caracteritza per complir amb els més alts estàndards de qualitat, amb el que ha aconseguit desenvolupar un producte que es compleixi amb totes les exigències del mercat, siendo una pizarra fabricada sota les normatives mediambientals i sociolaborals de qualitat d’Europa. El vidri és un dels materials naturals més respetuosos amb el medi ambient, és 100% reciclable i requereix menys energia per a la seva producció.

La pizarra de vidrio TeamMaker és sinònim de treball en equip, de maximitzar les possibilitats dels projectes, d’èxit, d’elegància i futur.