Schneider Electric, líder en la transformació digital de la gestió de l’energia i l’automatització, ha rebut la millor classificació per desempeño en el seu sector per part de Vigeo Eiris (VE), la principal agència europea de calificació ambiental, social i de governança ( ESG) y parte del Grupo Moody’s. Schneider Electric també ha estat inclòs entre els líders més sostenibles del món en les revisions de mitat de l’any dels índexs FTSE4Good Index y Euronext Vigeo Eiris.

A principis de l’any, Schneider Electric va ser reconegut com la corporació més sostenible del món en 2021 per l’índex Corporate Knights Global 100. La recient classificació de VE i la inclusió en l’índex FTSE4Good demuestrà el continu esfuerzo de Schneider Electric a favor de la sostenibilitat , el que es pot observar també en el seu informe de progrés semestral. Schneider Electric està treballant per establir i promoure els seus objectius el Schneider Sustainability Impact (SSI) 2021-2025 llançats en un any d’aquest any. L’informe destaca alguns èxits clau, com el fet de que el 91% dels seus 1000 principals proveïdors ja s’han unit al seu Zero Carbon Project, que té com a objectiu millorar la huella de CO2 de les seves operacions per al 2025. Schneider Electric també ha ajudat als seus clients a ahorrar i evitar 302 milions de tonelades d’emissions de CO2 des de 2018 i continuar donant suport als seus clients en la consecució dels seus propis objectius de sostenibilitat.

La calificació de VE posiciona a Schneider Electric en primer lloc al sector de components i equips electrònics entre les millors empreses d’Europa amb una puntuació de 71/100 (davant d’un promedio del sector de 39/100) i un augment de cinc punts respecte a l’any anterior. VE realitza la seva avaluació cada dos anys en base en informació sobre 23 àrees d’interès que des del canvi climàtic, la salut, la seguretat i els temes ambientals fins als drets humans i laborals. Gràcies a aquesta calificació, Schneider Electric també ha confirmat la seva inclusió en els índexs Euronext VE: World 120, Europe 120, Eurozone120 i France 20, que inclou les empreses cotitzades amb un alcalde desempeño en responsabilitat corporativa.

A més, l’índex FTSE4Bon, que classifica a les principals empreses dues vegades a l’any en termes de pràctiques ESG i transparència, va incloure a Schneider Electric per sexto any després de la primera revisió semestral de FTSE4Good el 2021. El Grup ha obtingut una puntuació de 4,5 / 5, en comparació amb un promedio del sector de 2.1.