Mauro Guillén, experto mundial en gestió i col·laborador del Global Chartered Controller Institute (GCCI), ha estat nomenat decano de Cambridge Judge Business School a inicis de setembre. La escuela de negocios de la prestigiosa universidad británica tiene así al frente, por primera vez, a un español que es una de las figuras internacionales más reconocidas por sus estudios sociológicos del sistema global y la investigación comparada sobre instituciones y prácticas de gestión en Europa Occidental , Amèrica Llatina i Àsia Oriental.

Col·laborador de GCCI
Aquest especialista també ha posat el foc en l’estudi de la nova economia política del segle XXI i el surgiment de multinacionals en les economies emergents. Sus conocimientos le han aupado como conferenciante de referencia y como comentarista en medios de comunicación. Des de fa un temps, està vinculat a GCCI on imparteix webinars, conferències i tallers dirigits als responsables de control de gestió de les principals companyies espanyoles.

Programa exclusiu de control de gestió
Amb aquest nombramiento, fins i tot més la col·laboració entre Guillén i l’Institut de Controllers, posat que aquest estiu l’organització espanyola ha firmat un acord amb Cambridge Judge Business School per desenvolupar un programa intensiu del màxim nivell per difondre la figura del controlador i contribuir a la seva formació com a soci estratègic de les empreses.

Oportunitat formativa única
Programa Estratègic i de Control de Gestió Denominat. Becoming a Strategic Partner (SMCP), s’impartirà en format presencial durant una setmana intensiva en les instal·lacions de la Universitat de Cambridge el juny del proper any i els participants obtindran un certificat d’aquesta universitat i de l’Institut de Controladors. Es tracta d’una oportunitat formativa única a nivell mundial que combina el rigor acadèmic, l’experiència i la investigació de vanguardia dels professors de la Cambridge Judge Business School.

Presentació en línia oberta
Signe del compromís de la institució britànica amb la posició de controlador que és el propi decano, Mauro Guillén, presentarà en una trobada virtual en obert el proper 30 de setembre de 18:00 a 18:45, l’exclusiu programa de formació. Acompanyaré Francisco Ochando, Director Marketplace Partners Analytics de Nike EMEA i es podrà accedir prèviament a la web de GCCI. Asimisme, a partir de finals d’aquest mes s’obrirà la reserva de plaça per sumar al selecte grup de controlers que assistirà al curs.