Des de Gran Via Business & Meeting Centre, centre de negocis de Barcelona, en el que es mostra un ampli nombre d’empreses, han pogut observar els punts més importants en la gestió econòmica que apliquen les corporacions per poder fer front a qualsevol escenari, amb el que els seus negocis tinguin la capacitat de superar qualsevol obstacle o dificultat, fins i tot si tracta de finances. Per això, des del seu equip han volgut compartir una sèrie de recomanacions per a benefici de qualsevol interessat.

L’economia mundial és sensible a diversos indicadors i, recentment amb la pandèmia del COVID-19, també forma part dels esdeveniments que influeixen en el comportament dels mercats internacionals. Lògicament, cap empresa és ajuda a aquests aconteciments que rigen l’economia mundial. Però, de quina manera afectarà aquests esdeveniments a una empresa? En apartats com el preu dels serveis bàsics com luz, agua e internet; l’alça dels salaris establerts per llei, la producció de materials i la seva disponibilitat en el mercat … Per tant, és fonamental saber com reduir els costos operatius d’una empresa, que es poden dividir en diferents punts.

Reduir els costos operatius a l’empresa: Des d’una logística adequada que tenia un major rendiment, fins a l’horro conscient de tot el personal

Analitzar amb detenció tots els costos: Ha de saberse bien cuánto se gasta cualquier empresa, en qué se invierte y los momentos en que se facturen dichos gastos.

Adequar les condicions de pagament de les despeses que té una empresa, si es poden millorar les condicions per liquidar deudes amb proveïdors o en quant als serveis és possible negociar una pròrroga de la data de pagament.

Generar una cultura d’ahorro en tota la empresa: És fonamental involucrar a tots els col·laboradors en el procés de disminució de costos. Si tot l’equip ajuda a crear el pla i actuar en consonància amb els objectius d’ahorro, els resultats seran exponencials.

Adoptar un sistema de gestió: Adoptar un sistema de gestió ajudarà a seguir un seguiment dels indicadors econòmics i reduir despeses.

L’Oficina Flexible com una millor opció: Si bé les reunions virtuals representen una excel·lent alternativa per sustituir algunes ciutats de negocis, altres han de fer-se en persona. Para estas ocasiones, en Gran Via BC disposen de moltes modalitats amb les que aconseguirem espai de treball amb les millors condicions per treballar.

Un ejemplo de ello és el seu nou espai Club de negocis, un entorn centrat en aportar una oferta d’espais de treball flexibles dissenyats per servir a les empreses ja los emprenedors, delegacions internacionals així com representants locals.

Espais de treball còmodes, flexibles i equipats amb totes les eines que es necessita per maximitzar la productivitat de les reunions i del treball diari, ben mar amb clients o amb l’equip a més de la possibilitat de optimitzar els gastos operatius amb serveis adaptables a qualsevol necessitat i pressupost.

Trabajar en un espai de treball com el descrit permita disposar d’un espai versàtil i adequat per a que en un moment es treballi i en un altre, relajarse i poderse despejar. És la combinació perfecta per a qui està buscant una forma d’estalviar que conlleve un extra en atenció i beneficis cada fi de mes.