La franquicia de carnicerías gourmet Bistec cumple with creces las expectatives propuestas para este 2021, consiguiendo en tiempo récord el seu objectiu d’obertures en l’ambiciosa expansió nacional que programà junt a la consultora especialitzada Tormo Franquicias Consulting. El seu model diferencial, atractiu i comprometit amb la qualitat del producte, ha conduït a la franquícia madrilenya a ser considerat com una de les millors oportunitats del sector alimentari gourmet per a emprenedors i inversors.

Per a la central de Bistec, el pla de llançament en el desenvolupament del seu jove franquícia té especial rellevància. Afirman des de la direcció de l’ensenyament que les bases del model que estan implantant des del començament, així com el tracte familiar i comprometit amb els futurs franquiciats, permetran convertir-se en una marca reputada. Es per ello, que els propietaris han escogit a l’experimentada consultora Tormo Franquicias Consulting com a equip responsable del creixement en franquícia.

“Bistec compte amb un model de negoci que permet un creixement exponencial en el corto-mig pla. El seu concepte de franquícia reuneix alguns aspectes fonamentals per a un format exitoso: estructura sòlida, realista i visionària; bona imatge corporativa gràcies a l’estratègia de màrqueting i , el més important, un sistema de franquícia econòmic que primer el creixement del franquícia “destaca Borja Sánchez, responsable de l’expansió nacional de l’ensenyament.

Entre les múltiples ventasses de la franquícia destacant les següents:

  • Varietat de productes gourmet i internacionals que otorgan a la marca un segell distintiu i competitiu.
  • Central de compras. Des de la central dan especial rellevància a la rendibilitat del franquiciado, per ello, les faciliten els productes cuidant els màrgenes i els llocs d’enviament amb l’objectiu de afavorir el creixement del establiment franquiciado.
  • Inversió ajustada amb reduccions de despeses operatives.
  • Soporte total en la implantació del negoci i assessorament continu i permanent en tots els àmbits.

Per a tots aquells emprenedors que volen ser partícips de l’èxit en franquícia de Bistec, que tenen ambició, lideratge i capacitat de creixement, poden posar-se en contacte amb el seu departament d’expansió i obtenir més informació a través del telèfon 911 592 558.