SKEEPERS, el grup europeu especialitzat en experiència i compromís del client, guanyador del FrenchTech Next 40, anuncia el seu fusió con Advalo, plataforma líder en recopilació de dades. A Espanya, el grup la comercialitzarà com la seva nova solució Activació de màrqueting.. Però ¿Com funciona aquest nou servei? A través del Big Data i de la Intel·ligència Artificial, la nova solució de Marketing Activation utilitza potents algoritmes i models predictius innovadors per aprofitar al màxim la informació dels consumidors. Aquestes dades del comportament del consumidor, tant físics com a digitals, s’analitzen per comprendre millor l’experiència de compra dels clients i així anticipar les seves necessitats i desitjos.

Entre els beneficis de l’ús de la plataforma es troben: la simplificació d’operacions diaries i l’augment de la productivitat de l’equip de màrqueting. Lo anterior, gràcies a la solució d’ajuda als experts del màrqueting a identificar, optimitzar i automatitzar les campanyes que més valor generen.

La solució de Activació de màrqueting, creada en el 2014 per Olivier Marc i David le Douarin, es basa en la intel·ligència artificial per detectar clients amb alt potencial de valor i permetre a les marques guanyar eficiència en la seva operativitat, com per exemple a l’hora de recomanar el producte correcte a un futur client. Gracias a esto, las marcas podrán respondre preguntas cómo: ¿Quiénes son mis consumidores más rentables hoy? ¿Cuáles son los productos que éstos prefieren o que podrían gustar? ¿Què prefereix els consumidors objectiu: un preu baix o la primícia del llançament exclusiu d’un nou producte? Gràcies a aquesta informació, la plataforma garanteix un impacte immediat i durador en la facturació.

Concretament, gràcies a la consolidació de milions de dades de clients (omnicanals i del CRM) i al disseny de models d’aprenentatge automàtic predictiu llista per utilitzar, la solució és capaç de definir amb precisió els missatges ideals per a cada consumidor. D’aquesta manera és possible identificar els escenaris que han d’activar, segons els objectius d’adquisició i fidelització de la marca.

Una de les seves principals ventalles és que es pot connectar de forma natural, amb eines de tercers com Google Ads, Facebook, Salesforce, Critéo o fins i tot eines de correu electrònic com MailChimp. Esto representa una ventaja fundamental pues permet cruzar la información de los clientes en diferentes canales, para así tener una imagen extremadamente precisa de éstos y luego decidir cuál es la mejor manera de enviar una comunicación. Aconseguir un nou client amb 5 vegades més que retenir un existent, per això és de vital importància que les marques es concentren en els consumidors que ja coneixem, a més de buscar audiències similars a aquests consumidors ja identificats com a “clients d’alt valor”.

“La màgia de la nostra nova solució de Marketing Activation és que elimina totes les campanyes inútils de Marketing. Gràcies a la intel·ligència artificial podem analitzar tots els dades per mandarle el missatge correcte a través del canal correcte al prospecte correcte”Cuenta Juanita Solano, Directora de Màrqueting i Creixement per a Espanya de SKEEPERS.

La plataforma ja ha estat adoptada per diferents actors de diverses indústries com Leroy Merlin, But, Cyrillus, Cache-Cache, Devred, Degrenne y marcas automotrices como Seat, Skoda, Cupra i Volkswagen.

Cas d’èxit: SEAT
SEIENT
és l’única empresa que dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza automòbils a Espanya. Miembro del grupo Volkswagen, la multinacional amb seu a Martorell (Barcelona), exporta el 80% dels seus vehicles i està present en 80 països dels cinc continents. En menys de 12 mesos, el seu volum de ventes es va incrementar entre el 3% i el 4% a utilitzar la solució de Activació de màrqueting de Skeepers.

El primer pas va consistir en centrar-se en l’anàlisi dels patrons de navegació dels compradors potencials, per després calificar la seva intenció de compra. Com a resultat, SEAT va augmentar quatre vegades en la seva taxa de transformació de clients potencials de Pop-Ins i un augment del 27% de la seva taxa de transformació de clients potencials de Ventes Privades. A més d’això, la tasa de leads que se convirtieron en ventas incrementó d’un 10% a un 20%.

“Estamos encantados de unirnos al grupo SKEEPERS y así beneficiarnos de su fuerza de ataque para dirigir nuestra solución a todos sus clientes, a escala internacional. Nuestra ambición coincide con el del grupo en el sentido de que tiene como objetivo eliminar los silos del marketing para situarlo en el centro de cualquier decisión estratégica ”, apuntant Olivier Marc i David Le Douarin, cofundadors de la plataforma.

¿Què depara el futur per a Skeepers?
Per la seva part, SKEEPERS està buscant accelerar el seu creixement i dominar tot el cicle de la “experiència del client”. Una ambició que ara ha aconseguit des que el grup ha adoptat tecnologia que optimitza l’activació de les seves diferents divisions: gestió de les opinions del client amb Opinions Verificades, optimització dels recorreguts del client a través del CX Management i activació amb fines de màrqueting .

L’adquisició d’aquesta solució de Marketing Activation, no només significa l’adquisició d’una nova tecnologia, sinó que també, gràcies a les altres solucions del Grup SKEEPERS, la plataforma serà més poderosa. Els dades recopilats per les altres solucions de SKEEPERS permetran la integració dels comportaments de compra dels clients (funció de la Marketing Activation), agregant les percepcions d’estos gràcies a CX Management ja a les Opinions Verificades. En altres paraules, serà possible detectar si el consumidor és un promotor, detractor, si està satisfet amb la seva compra, entre altres.